Over ons

In 2015 verhuisden we met het voltallig gezin van Gentbrugge naar Oudenaarde: nieuwe school, nieuwe buren, nieuwe stad en vooral nieuwe omgeving. Het stadsleven ruilden we maar al te graag in voor “het leven op den buiten”, niet toevallig het thema van onze instuifparty. Spannend! Want daarbij kwam de verbouwing van een oude hoeve. Een leuk nieuw projectje. 😊

Ons verhaal

En hoe kwamen we in Oudenaarde uit? Toeval … of niet? Als fervent fietser kwam Philippe al eens fietsen in Oudenaarde want die extra 25 km van Gent naar Oudenaarde zijn toch peanuts, niet? De Garmin leidt hem langs De Beekwegel, het pad dat langs de hoeve loopt. Wanneer hij het bord ‘te koop’ ziet staan aan de poort van “Het Sparrenhof”, de toenmalige naam van de hoeve, gooit hij zijn remmen dicht. Dit is het! Dit is de woning waar we al jaren samen van dromen. Die zelfde avond nog, na één of misschien twee flessen wijn, rapen we al onze moed bijeen, bellen de makelaar om te zeggen: “We doen het!”

Nietsvermoedend dat we daarbovenop 8 jaar later nog een side-projectje zouden opstarten: onze vakantiewoning In’ t Wiel.

Kom op adem en zet je “in ons wiel”  in onze vakantiewoning aan de voet van de Vlaamse Ardennen!

Troeven vakantiewoning

Rustige groene omgeving

In ’t Wiel is gelegen tussen de weilanden in het buitengebied van Eine. Je hoeft enkel de deur dicht te trekken en je kan vertrekken voor prachtige wandelingen en fietstochten.

Ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten

Dankzij de goede ligging van de woning ten opzichte van de N60 zijn tal van culturele en sportieve activiteiten vlot en snel bereikbaar, ook met de fiets.

Alle privacy én gastvrij

Je logeert in alle privacy, zowel binnen als buiten maar we zijn er graag om je te helpen je verblijf nog aangenamer te maken!